Loading...
Почетна2019-04-14T17:05:31+00:00

Имате Потреба Од Материјали Или Продукти За Вашиот Проект?

Контактирајте нè

Традиција И Квалитет На Едно Место

Сè на едно место за вашите потреби од областа на железарија, градежништво, алати и останати материјали.

Сталажи

Голем број на монтажни, гондолни, магацински и комбинирани сталажи.

Детално Дизајнирани

Секоја сталажа е внимателно дизајнирана и создадена да ги задоволи вашите потреби.

Ормари

Квалитетни и издржливи архивски, гардеробери и електрични ормари

Сандачиња

Специјално и внимателно дизајнирани сандачиња за прва помош, хидрант, пошта

Панели

Кровни и фасадни панели за вашата куќа, викендица или зграда

Лимови

Кровни лимови од најразлични форми и бои

Столбови

Антенски и електрични столбови кои траат цел еден век

Цврстина и Квалитет

Високо квалитетни материјали избрани да издржат најразлични временски услови

0
ПРОИЗВОДИ
0
КОМПЛЕТИРАНИ ПРОЕКТИ
0
ВРАБОТЕНИ
0
ГОДИНИ ТРАДИЦИЈА

Наши Темелни Вредности

Низ долгогодишното искуство сме изградиле вредности врз кои се темели нашето работење. Сме научиле дека без тие вредности една компанија не може да функционира успешно подолго време.

Наши Партнери

Соработуваме и нудиме производи од докажани светски брендови и производители. Нивниот докажан квалитет е
најголемата причинa за нашата долгогодишна соработка.